Редактор: e-mail: Кадър бТВСашо Кадиев прикова вниманието на зрителите, след като разказа

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВСашо Кадиев прикова вниманието на зрителите, след като разказа
Коментари Харесай

Сашо Кадиев показа праисторически червей на 24 хиляди години

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Сашо Кадиев прикова вниманието на феновете, откакто описа една любопитна история. 24 хиляди години по рано е имало един червей, който в този момент е открит от биолози в Якутия, в едно езеро, на 3,5 метра под леда. И в случай че преди са били намирани единствено микроби, за първи път се открива животно с вътрешности и мозък, многоклетъчно.

Изумително е. Този червей и неговото семейство, до момента в който са били замразени, те са се възпроизвели, малко гнездо на червейчета, и 24 хиляди години по-късно тези готини хора ги размразили и той е жив, което потвърждава, че многоклетъчен може да бъде.

Това сподели Сашо Кадиев в „ Преди обед “ по бТВ.

За първи път се случва – многоклетъчно може да бъде замразено и размразено, което потвърждава, че един ден и с нас по този начин ще създадат. Като тръгнем към дългия полет за другите галиктики, в камерата ще ни замразят и там ще ни отмразят, все едно е било, а то 200 години си пътувал. Замразяване и топене, това е готина вест за бъдещето на нашия биологичен тип, сподели още Сашо Кадиев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР